Geursystemen voor alle denkbare ruimtes.

Het bepalen van het perfecte geursysteem voor uw ruimte is maatwerk en afhankelijk van een aantal variabelen. Bepaal het aantal vierkante meters of bekijk onderstaand stroomdiagram voor het gewenste geursysteem.

Flowchart welk geursysteem

Online geursystemen.

Het verspreiden van hoogstaande kwaliteit geuren vraagt om de beste technologie van geursystemen. Sense Company loopt voorop als het gaat om de ontwikkeling en het gebruiksgemak, duurzaamheid en kwaliteit van geursystemen. Wij bieden onze klanten een geursysteem dat online te bedienen is. Met behulp van een zelfontwikkelde netwerkkaart is het geursysteem overal in de wereld van afstand te beheren en te controleren. Het geursysteem is gekoppeld aan onze geurportal, waar de klant zelf eenvoudig kan inloggen. Indien gewenst ondersteunen wij u met het monitoren van uw geursystem(en) in onze geurportal en zodat de perfecte geurbeleving gegarandeerd wordt.

Geursysteem bestellen

Ontdek het gemak van een online geursysteem.

Onze geurtechniek; uniek!

Onze geurtechniek onderscheidt zich door een unieke combinatie van een drietal componenten: het geursysteem, de geurcartridges en de wijze van bedienen.
De geursystemen gebruiken koudverneveling als verneveltechniek. Hiermee laten we de structuur van een geurolie, in tegenstelling tot verhitting, onveranderd. Onze navulbare geurcartridges maken onze technologie volledig en klaar voor de toekomst. Daarnaast voegen wij ook geen solventen als ethanol toe waardoor een geur scherp en onprettig ervaren wordt. Met onze online connectiviteit bent u, zoals eerder op deze pagina is uitgelegd, in staat om altijd, waar ook ter wereld, uw geur te managen.

Lease of koop

Full operational lease
Onze geursystemen kunt u full operational leasen of aanschaffen. Wat u het fijnste vindt. Bij full operational lease betaalt u een vast maandbedrag voor de systemen, waarbij service en geurolie zijn inbegrepen. Mocht er onverhoopt wat aan de hand zijn met de geurbeleving, betaalt u geen voorrijkosten, kosten voor onderdelen of wat dan ook. Wij nemen u dus alles uit handen. Fijn toch? En U houdt alle financiële ruimte om uw bedrijfsactiviteiten voort te zetten.

Koop
U kunt uiteraard ook het geursysteem aanschaffen. Indien gewenst kunt u een servicecontract bij afsluiten waarbij wij meerdere keren per jaar alles bijvullen en schoonmaken. Onbezorgd geur! Fijn toch?

Meer informatie?

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze geursystemen

Volg de laatste ontwikkelingen op 't gebied van geurmarketing via onze nieuwsbrief.

Top