Groen/Frisse geuren

Uw omgeving verfrissen? Het groen/fris kwadrant is de oplossing. Dit deel van de geurcirkel stimuleert en zorgt voor de ultieme hygiënebeleving.

Bekijk groen/fris assortiment

Topnoten: dominant en vluchtig.

In de geurencirkel grenst het frisse kwadrant enerzijds met aromatische geuren aan het houtkwadrant en anderzijds met fruitige geuren aan het bloemige kwadrant. Frisse geuren bestaan hoofdzakelijk uit topnoten. Ze zijn vluchtig van aard, wat inhoudt dat de geur na verneveling een korte periode zeer dominant aanwezig is en zich snel in de gehele ruimte verspreidt. Ideaal om hardnekkige geuroverlast eenvoudig te kunnen bestrijden. Door middel van de juiste instellingen van onze geurmachine blijft een constant geurniveau gewaarborgd.

Bekijk frisse geuren

<h2>Frisse geuren voor ultieme hygiënebeleving</h2>

Frisse geuren voor ultieme hygiënebeleving

.

Geurbeleving: activeren en enthousiastmeren.

Frisse geuren zijn opgebouwd uit ingrediënten van planten, kruiden, grassen en vruchten. Ze hebben over het algemeen een activerende werking op het lichaam. Tevens worden deze geuren gewaardeerd om hun antibacteriële werking. Groen/Fris geuren worden door een groot deel van onze klantengroep ingezet, voornamelijk actief in sanitair, fitness en wellness.

Geuren neutraliseren

Bekijk andere kwadranten

Bekijk gehele geurcirkel

Top