Geurmarketing

De associatie van een geur met uw logo, merk of bedrijf.

Offerte op maat

Hoe ruikt uw product, merk of bedrijf?

Waarom zien alle winkels van een winkelketen er hetzelfde uit, maar ruiken ze verschillend? Of erger nog: waarom zien de ruimtes en etalages er prachtig uit, maar ruikt het binnen onaangenaam? Wij vinden het opvallend dat bedrijven vaak wel doordacht de vormgeving van hun merk of product bepalen, maar dat ze de geur ervan links laten liggen. En dat terwijl de waarde van een merk, product of dienst sterk toeneemt, wanneer met geur wordt gecommuniceerd. Onze neus is, na onze ogen, het belangrijkste zintuig en heeft een grote invloed op het resultaat van uw onderneming. Tijd om daar uw voordeel uit te halen!

Lees meer

geurbeleving

Wie past geurmarketing toe?

Geurmarketing is niet voor iedereen. Bedrijven die kiezen voor geurmarketing streven naar het optimaliseren van klantbeleving. Zij hebben bedrijfsuitstraling hoog op de agenda staan en willen zich met geur onderscheiden van andere ondernemers. Samen met onze geurexperts wordt een geurplan opgesteld conform het bedrijfsconcept om de effecten van geurmarketing optimaal te laten werken.

contact

Uw bedrijf ruikt hoe dan ook ergens naar. Dan kunt u maar beter zelf bepalen waarnaar!

Waarom bedrijven kiezen voor geurmarketing van Sense Company?

Al jaren mogen wij de mooiste geuropdrachten uitvoeren voor talloze bedrijven in allerlei soorten branches. Bedrijven die ons het vertrouwen hebben gegeven om overeenkomsten af te sluiten voor meerdere jaren. U zult begrijpen, dat doen ze niet zomaar. We verzorgen het complete pakket: online geursystemen, geuren en het onderhoud. Zorgeloos geur dus. Jarenlang adviseren wij sauna & wellness bedrijven, sportscholen, luchthavens, tankstations, retailers, hotels enzovoorts. Zo kunnen we ook u op de juiste en efficiënte wijze adviseren over het effectief inzetten van geurbeleving.

Meer weten over geurmarketing? Download onze leaflets hier!

Kom alles te weten over omzetstijging, de wetenschappelijke effecten van geur en wat de juiste geur strategie is. Wilt u weten waarom Marcom specialisten hun werk niet doen? Wilt u informatie over het succesvol inzetten van geurmarketing en geurbeleving? Bekijk onderstaande leaflets.

Geurmarketing toepassen: bouwen aan een merk.

Lees dit artikel >

Lees dit artikel
Top