Geurbeleving in sauna en wellness

Bekijk onze sauna geuren

Waarom geur in sauna en wellness?

Veel saunabezoekers maken gebruik van wellness faciliteiten om zowel lichamelijk als geestelijk tot rust te komen. Het toepassen van geuren als eucalyptus, lavendel of dennen in sauna's draagt bij aan de totaalbeleving van een wellness bezoek. Ons geursysteem vernevelt automatisch de geur in de cabine met een vooraf in te stellen interval, waardoor u tijdens openingstijden altijd de perfecte geurbeleving hebt.

Lees meer

<h2>Bespaar minimaal 30% op uw verbruikskosten</h2>

Bespaar minimaal 30% op uw verbruikskosten

.

Hoe besparen op stoombadkosten?

We komen het in de praktijk nog vaak tegen: het gebruik van pepermunt of eucalyptus stoombadmelk in stoombaden. Niet alleen bij bestaande, maar ook in de plannen van nieuwe, nog te bouwen stoombaden. Zonde vinden wij! De overstap naar een geursysteem van Sense Company levert velen voordelen op! We hebben ze hiernaast voor u op een rijtje gezet.

Top 3 sauna- & wellnessgeuren

U wilt frisse geuren in uw sauna? Dan zit u in het frisse, groene kwadrant goed. Deze hoek van de geurcirkel zorgt voor een-en-al verfrissing. Lekker voor in de zomer of daar waar het echt fris moet ruiken.

Bekijk al onze wellness geuren

Geurbeleving bij Horeca Thermen Bussloo

Lees dit artikel >

Lees dit artikel

Geur in de sauna & wellness; de pioniers van geurbeleving

Lees dit artikel >

Lees dit artikel

Verspreiders van 'unexpected smiles' in sauna en wellness

Inmiddels zijn we leverancier van geur aan wellness resorts over de hele wereld. Maarliefst 4 van de 10 saunacomplexen uit de nederlandse sauna top 10 voorzien we van diverse geuren op verschillende locaties. Zo hebben we bij Thermen Bussloo , tientallen geurmachines staan die de beleving in sauna's, stoombaden, kruidenbaden, rustruimten, restaurantgedeelte en entree optimaliseren. Ook bij de filialen van Fitland, Landal en Center Parcs zijn we door het hele land actief.

Bekijk meer verspreiders van geur

Top